Nagy siker volt az idei Szent László napok Nagyváradon
2023. július 02. írta: Bartha Tibor

Nagy siker volt az idei Szent László napok Nagyváradon

szln2023_fb_koszonjuk_cover-1536x864.pngNyolc nap, több mint száz esemény, nagyjából 50 ezer résztvevő – vonhatjuk meg a 2023. június 19–25. között lezajlott, 11. Szent László Napok mérlegét, írja a szentlaszlonapok.ro

Az idén 11. alkalommal megrendezett Szent László Napok ismét régi-új helyszínén, a nagyváradi várban várta az érdeklődőket. Akik szép számban el is látogattak a Nagyváradot alapító lovagkirály sírhelyének is otthont adó falak közé, hiszen idén is számos érdekes, tartalmas rendezvény kínált kikapcsolódást, a gyermekeknek szóló foglalkozásoktól és előadásoktól a városból elszármazottak találkozóján és a kiállításokon, könyvbemutatókon át a városnéző sétákig és a záró hétvége nagykoncertjeiig. Ahol Charlie, Geszti Péter és a Bikini mellett, Zenevonat Szuperkoncert szórakoztatta a jelenlévőket az LGT sztárjai valamint helyi zenekarok – a Stevie Ker, a Rius & Band, valamint az eMStreet – is színpadra léptek.

"Öröm volt azt látni, hogy folyamatosan nyüzsgés volt a várban, a délelőtti programok is sok érdeklődőt bevonzottak, jó volt látni a sok boldog gyermekarcot a gyermekfesztiválon, estére pedig megtelt a vár fesztiválozókkal. Ez a nagyjából 50 ezres létszám a járvány előtti időket idézi, és az az igazság, hogy ez egy ideális létszám, ennél többet már nem bírna meg a vár." - értékelt a fesztivált követően Zatykó Gyula főszervező. Mint mondta, ezúttal is elégedettséggel tölti el, hogy a Szent László Napok közönsége nagyon szépen tud ünnepelni, nem volt rendbontás, mint ahogy – immár hagyományosan – szemét sem maradt utánuk.

Kiemelt kép: szentlaszlonapok.ro 

Még több infóért, kövess minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://szentlaszlooroksege.blog.hu/api/trackback/id/tr9718158274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása